AHMET ÇETİN ÇOBAN ÇEŞME KUŞBURNU ŞENLİĞİ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

AHMET ÇETİN ÇOBAN ÇEŞME KUŞBURNU ŞENLİĞİ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Saray Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Çobançeşme Kuşburnu Şenliği’ne Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin de katıldı.

Saray Belediyesi tarafından Kambursöğüt mevkiinde gerçekleştiilen Çobançeşme Kuşburnu Şenliği coşkusuna Çerkezköy TSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin de eşlik etti. Çetin, şenliğe katılan vatandaşlarla halay çekip oynadı.

Doğal güzelliklerin ve endemik bitkilerin tanıtılması amacıyla şenlikler düzenleyen Saray Belediyesi, cumartesi günü Kambursöğüt mevkiinde Çobançeşme Kuşburnu Şenliği’ni gerçekleştirdi. Şenliğe vatandaşlar büyük bir ilgi gösterirken, Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin de Saray Belediyesi’nin davetlisi olarak şenliğe katıldı. Şenlikte vatandaşların coşkusuna ortak olan Ahmet Çetin, onlarla birlikte halay çekti, oyunlar oynadı. Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, ekibiyle birlikte gittiği Çobançeşme Kuşburnu Şenlikleri’nde Saray Belediye Başkanı Özgen Erşik ile de bir araya gelerek, düzenlenen etkinlik ve şenliklerin bölge insanın kaynaşması için önemli bir rol üstlendiğini söyleyerek, tebrik etti.



YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

CHP TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER SPORCULARLA BULUŞTU

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA ÖZEL ARA TATİL ŞENLİĞİ BAŞLADI

ÇOSB’DEN 100. YILA ÖZEL…

ÇERKEZKÖYLÜLER KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ İLE COŞTU