AHMET ÇETİN’DEN YANAN FABRİKA’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AHMET ÇETİN’DEN YANAN FABRİKA’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, dün yangın çıkan Rüzar Kimya’yı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Çetin, ardından Oda Üyesi Rüzgar Kimya yetkililerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Ahmet Çetin, Veliköy OSB'deki yangın çıkan fabrikayı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çerkezköy TSO üyesi olan  Rüzgar Kimya’da meydana gelen yangının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, olay yerine giderek, firma yetkililerinden yaşanan yangınla ilgili bilgi aldı. Ahmet Çetin’in geçmiş olsun ziyareti sırasında Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü de yangın mahallinde bulunuyordu. Ahmet Çetin ve Vali Aziz Yıldırım ile Kaymakam Günlü, burada incelemelerde bulunarak, firma yetkilerinden hem yangınla ilgili bilgi aldı hem de geçmiş olsun dileklerini bir kez daha iletti. 

Can kaybının olmamasının tek teselli olduğunu dile getiren Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, “Sanayici üyemizin üzüntüsünü paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK