AHMET YILDIZ’DAN HAYVAN PAZARI VE SOKAK HAYVANLARI PROJESİ

AHMET YILDIZ’DAN HAYVAN PAZARI VE SOKAK HAYVANLARI PROJESİ

Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Ahmet Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşıp vatandaşlara projelerini anlatıyor. İşte o projelerden iki tanesi…

31 Mart 2024 yerel seçimlerine son iki hafta kala siyaset meydanı da iyice hararetlendi. Adaylar kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaşmaya, onlardan destek istemeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Ahmet Yıldız da son günlerde projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor. Yıldız’ın 25 civarı projesinden iki tanesi Trakya Flaş Haber okurları için yazdık.

CANLI HAYVAN PAZARI

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçildiği taktirde Çerkezköy’e bir canlı hayvan pazarı kazandırma sözü verdi. Seçim vaatleri arasında bulunan Çerkezköy Canlı Hayvan Pazarı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yapılacak. Hayvan pazarına ilişkin açıklamada bulunan Ahmet Yıldız, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle’mizde 225 ada 1 parselde bulunan araziye kurulacak olan tesisimiz, ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun olarak hem satış hem de kesimhane olarak faaliyet gösterecek. Siz değerli halkımıza hijyenik ve düzenli bir alanda hayvanlarınızı pazarlamanıza imkan sağlayacak olan tesiste, satış sonrası kesimhane hizmeti de verilecek.”dedi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BARINAK PROJESİ

Bağımsız Aday Ahmet Yıldız’ın sokaktaki canlar için de özel bir projesi bulunuyor. Yıldız seçim vaatleri arasına aldığı ‘Sokak Hayvanları İçin Barınak Projesi’ kapsamında neler yapacağına ilişkinde şunları anlattı: “Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde 225 Ada 1 Parselde bulunan araziye yapılacak olan hayvan barınağı projesi sokaklarımızdaki sahipsiz küçük dostlarımızın bakımlarının yapıldığı, sahiplendirildiği ve aynı zamanda sağlık durumları için veterinerlik hizmetinin de verileceği bir proje olacaktır. Bu proje ile sokak hayvanları olan küçük dostlarımız huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşam süreceklerdir.”dedi.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM