AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITIMINI YAPTI

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITIMINI YAPTI

AK Parti Tekirdağ’daki Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları ile ilgili tanıtım programı düzenledi. Tanıtıma, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katıldı.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Belediye Başkan aday tanıtım toplantısına Ankara’dan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kandemir, şunları kaydetti.

Tekirdağ’dan övgüyle bahsederek konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Türkiye’nin İncisi Tekirdağ” dedi. Kandemir, “Bu güzel kente hizmet etmek istiyoruz.” derken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her sokakta ve hanede izimiz olsun istiyoruz. Teşkilatın gücü, vatandaşların teveccühüyle 31 Mart’ta sandıkta kazanacağız. Cumhur İttifakı başkalarına benzemez. Türkiye için yarınlar nasıl güzel olur diye kafa kafaya veriyoruz. Göğsümüzü siper ediyor, güçlerimizi birleştiriyoruz. Hep beraber el ele vereceğiz. İlhamı milletten alan, milletin derdiyle dertlenen bir siyasi hareketiz. Millete hizmet edeceğiz. Buranın kültürüyle beslenmiş, herkesin derdiyle dertlenmiş Cüneyt Yüksel’in arkasında teşkilat olarak durup büyükşehri kazanacağız. Burada hanımefendilere büyük iş düşüyor. Onlardan, gençlerden büyük gayret bekliyoruz. 1 Nisan sabahı başka bir Tekirdağ’a hep birlikte uyanmak istiyoruz.”

İL BAŞKANI GÜMÜŞ AK BELEDİYECİLİK VURGUSU YAPTI

Tekirdağ’ın 11 ilçesini Cumhur İttifakı’nın çatısı altında AK belediyecilikle buluşturacaklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, “Bunun için uykusuz gecelere hep beraber varmıyız. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. 31 Mart’a kadar durmak yok yola devam. Tekirdağ’ın tüm sorunlarını biliyoruz. Çözmek için durmadan çalışacağız.” dedi.

YÜKSEL’DEN ŞEHİRCİLİK VİZYONU…

Daha sonra tanıtım toplatışında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel’in tanıtım videosu gösterildi. Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, 11 ilçeye selam gönderdi. “Değişim, gelişim ve dönüşüm” vizyonuyla yola çıktıklarına işaret eden Cüneyt Yüksel,  “Otobüs duraklarını değil tramvayları, metroları, kentsen dönüşümleri konuşmaya geliyoruz. Mavi gözlü Tekirdağımıza değer katmaya geliyoruz. Akmayan çeşmelerden berrak sular akıtmaya geliyoruz. Yüksek su faturalarını yarıya indirmeye geliyoruz. Sanayisi insana, doğaya zarar veren değil, çevre dostu sanayiye sahip şehir olmak için geliyoruz. Gençlik merkezleri, etüt merkezleri, bilgi evleriyle geliyoruz. Liseli gençlerimizin üniversiteye hazırlanmalarını sağlayacak eğitim desteği ile geliyoruz. Dar gelirli vatandaşlara imkan sağlayacak müjdelerle geliyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerle geliyoruz. Esnaf için otopark sorununu çözmek için geliyoruz. İlçeler arasında ulaşım sorununu çözecek çalışmalarla geliyoruz. Çiftçilere nakit mazot desteği vermek için geliyoruz. Çiftçilere, hayvancılıkla uğraşanlara kaliteli yem desteği verebilmek için geliyoruz. Sokak hayvanlarına sahip çıkmak için geliyoruz. Martın sonu değil, nisanın sabahı güzel olacak.”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan da Tekirdağ için gerçek belediyecilik mottosuyla yola çıktıklarını vurguladı.  Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde tam anlamıyla kenetleneceklerini aktaran Özcan, “Yerel seçimlerden zaferle çıkacağız. Tekirdağ’ı şu anki zihniyetten kurtaracağız.” cümlelerini kaydetti.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI

Konuşmaların ardından belediye başkan adayları tanıtımına geçildi. İlk olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ile başlayan tanıtım daha sonra, Malkara’da Gediz Coşkun,  Şarköy’de  Görkem Gökkaya, Süleymanpaşa’da Gökhan Saygı, Hayrabolu’da Osman İnan,  Kapaklı’da Mustafa Çetin, Ergene’de Müge Yıldız Topak,  Çerkezköy’de Abdullah Öğe, Muratlı’da İmdat Altıntaş (MHP), Saray’da Mümin Buluş (MHP), Marmaraereğlisi’nde Hikmet Ata ve Çorlu’da Hakan Sunal tek tek kamuoyuna tanıtıldı.



MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

KAPAKLI’DA EŞİNİ SİLAHLA TEHDİT EDEN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

KAPAKLI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISININ İLK OTURUMU YAPILDI

ÇERKEZKÖY’DE İKİ OKUL DAHA İHALEYE ÇIKTI

TUĞRUL SELİMOĞLU: 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ GURURLA KUTLAYAMIYORUZ