AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’a, ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine getirilen Salih Azbay’a Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na giden Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, Salih Azbay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Albez, “Daha önce AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda 4 dönem yönetim kurulu üyeliği yapmış biri olarak, ilçe başkanlığı koltuğunu en fazla hak edenlerden biri olduğunuzu düşünüyorum. Böyle bir gömlekle, ilçe başkanı olmanız bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bir siyasi partinin ilçe başkanının yapması gerekenler nelerse bunları yapacağınızdan şüphe duymuyoruz. İnşallah uygulamalarınızla, hakkı, adaleti üstün tutar ve Çerkezköy’e özellikle kamu yatırımlarının yönlendirilmesinde öncülük edersiniz. Bu dileklerimle yeni görevinizin öncelikle hayırlı olması, sonrasında da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Albez’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Salih Azbay, seçim öncesinde kendisine yüklenen görevin ağırlığının farkında olduğunu, bunun hakkını vermek için de çok çalışacağını belirterek, “Basınımız bizim için çok önemli bir unsurdur. Bizim vatandaşımızla aramızda köprü görevi üstlenen gazetelerin, basın mensubu arkadaşlarımızın tarafsız ve objektif olarak görevlerini yapmalarında elimden gelen her türlü katkıyı da her zaman yapmaya hazırım. İnşallah ilçemize hizmet yolunda Allah bizi muvaffak kılar.” dedi.

GÖREV DAĞILIMINI YAPTI

Bu arada, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, hafta sonu Ankara’dan onay aldığı yeni yönetim kurulu üyeleri arasında da görev dağılımını yaptı. Buna göre İlçe Başkanı Salih Azbay’ın yardımcısı Ercan Tanışık oldu.

1.) Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanı: Ercan Tanışık

2.) Teşkilatlanma Birim Başkanı: Ercan Bulduk

3.) Seçim İşleri Birim Başkanı: Sinan Meral

4.) Yerel yönetimler birim başkanı: Serdar Hanedaroğlu

5.) Tanıtım ve medya birim başkanı: Erdem Amiş

6.) Sosyal Politikalar Birim Başkanı: Yasin Yenen

7.) Ekonomik İşler Birim Başkanı: Ali Çolak

8.) Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı: Burak Ünsal

9.) Mali ve İdari İşler Birim Başkanı: Nihat Erim Mert

10.) İlçe Sekreteri: Nilgün Yaman



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM