AK PARTİ’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI CÜNEYT YÜKSEL!

AK PARTİ’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI CÜNEYT YÜKSEL!

AK Parti’nin ertelenen aday tanıtım toplantısı yarın 14.00’da yapılacak. Bu toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cüneyt Yüksel’in Ankara’ya davet edildiği öğrenildi.

AK Parti kalan 48 ilin belediye başkan adaylarını perşembe (Yarın) günü açıklayacak.  Daha önce İstanbul’da 26 kentin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, 18 Ocak'ta ATO Kongre Merkezi’nde 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin daha belediye başkanını törenle açıklayacak. Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarıyla birlikte Tekirdağ’ında aralarında bulunduğu 17 büyükşehir belediyesinin adayları ilan edilecek.

YARIN 14,00’DA ERDOĞAN İLAN EDECEK

 Erdoğan’ın öncesinde AK Parti Genel Merkezi’ne giderek 48 belediye başkan adayına görevlerini tebliğ etmesi bekleniyor. İşte bu programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanmak üzere Süleymanpaşa eski Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel davet edildi. Yüksel’in yarın saat 14.00’daki programda ismi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edilmesi bekleniyor. 

GÖREVDEN ALINMIŞTI, AFFEDİLDİ!

Cüneyt Yüksel son yerel seçimlerde Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak AK Parti’den seçilmiş, geçen sene yaz aylarında düzenlen festivalde AK Parti aleyhine açıklamalarda bulunan şarkıcı Melek Mosso’nun da konser vermesi sonrası Cüneyt Yüksel, partisi tarafından görevden alınmıştı. Yapılan anketlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için AK Parti’de en güçlü aday olarak Cüneyt Yüksel’in çıkması sonrası yeniden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi, partisi tarafından da affedildiğini ortaya koydu.



KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

KAPAKLI BELEDİYESİ DE İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI