ENGELLİLER`DEN TIP BAYRAMI`NDA GÖNÜL ALDI

ENGELLİLER`DEN TIP BAYRAMI`NDA GÖNÜL ALDI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi`nden 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık kurumlarına ziyaretler yapıldı. Engelliler, sağlık çalışanlarına çiçek verip günlerini kutladı.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu 14 Mart Tıp Bayramı`nda sağlık çalışanlarının gönlünü aldı. Engelliler, sırasıyla Çerkezköy`deki sağlık kurumlarını dolaşarak, sağlık personeline çiçek verip, günlerini kutladı.

Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları üyeleri ve Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Tıp Bayramı`nda İRMET, OPTİMED, Subaykan Diş Merkezi, Çerkezköy Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi`ni tek tek dolaşıp sağlık personelini kutladı. Sağlık kurumlarının başhekim ve müdürlerine ilk ziyaretleri yapan engelliler daha sonra sağlık personeliyle bir araya geldi. Sağlık çalışanlarına çiçek veren engelliler, 14 Mart Tıp Bayramı`nı kutladı.

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

KENTİN SAĞLIK SOHBETLERİ ÇERKEZKÖY’DE SAĞLIK BİLİNCİNİ ARTIRIYOR

OPTİMED SAĞLIK GRUBU’NDA BAŞARILI BOYUN FITIĞI AMELİYATI

65 YAŞINDAKİ EMEKLİ İŞÇİNİN BURNUNDAN YAKLAŞIK 100 GRAMLIK TAŞ ÇIKARILDI

AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OP. DR. MERT TALAY: GENİTAL ESTETİKTE DOĞAL SONUÇLAR VE MODERN ÇÖZÜMLER