BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ PROJELERİNİ TANITTI

BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ PROJELERİNİ TANITTI

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Yıldız, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği programda projelerini tanıttı.

Bağımsız Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, dün akşam düzenlediği bir programda belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri kamuoyuna tanıttı.  

Pazar günü saat 17.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Ardından Ahmet Yıldız kürsüye gelerek bir konuşma yaptı Yıldız niçin bağımsız aday olduğunu açıklarken şunları kaydetti:

Halk öğretmen belediye başkanı ise öğrencidir. Rabbim nasip ederse belediyeyi kazanırsak, ilk yapacağımız iş belediye başkanının makamındaki kapıyı sökmek olacak. O kapı tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Halk belediyeciliğimizde belediye başkanı 12 mahalle muhtarı ile devamlı istişare halinde olacaktır. Çünkü bir ilçe sadece belediye başkanından ibaret değildir. Belediye başkanı o şehrin mülki amiridir. 

MUHTARLARLA YAKIN TEMAS HALİNDE OLACAK

Muhtarlarımız da mahallelerinin seçilmiş mülki amirleridir. Her ay meclisten 3 gün önce mahalle muhtarlarımızla bir araya gelip, mahallelerimizin sorunlarını dinleyip gerekirse sorunları meclis gündemine getirip çözeceğiz. Bir belediye başkanı her zaman makamında olmayabilir. Sahalarda, Tekirdağ’da ya da Ankara’da ilçesine hizmet getirmek için olabilir. Belediye’de başkanın sekreterleri var. Ama halk belediye başkanını görmeye geldiği zaman gelen kişinin telefon numarasını alacak. Başkan o gün belediyeye gelsin gelmesin o vatandaşı arayacak. Bizim milletimiz çok asil bir millet. 5 sene sonra broşür dağıtmaya gerek yok, o millet seni bırakmaz zaten”  

Belediye Başkanlığı’na talip olduğu kimseye seçim kaybettirmek için yola çıkmadığını söyleyen Ahmet Yıldız, şunları kaydetti: “Ben 40 yıldır Çerkezköy’de yaşıyorum. Hiçbir şey yapmayıp Kızılpınar’da kendime açmış olduğum seçim irtibat bürosunda hiç masraf etmeden, hiçbir emek harcamadan orada otururdum, sadece 300-500 oy alırdım. Biz 12 mahallede gece gündüz geziyoruz. Bizim bölme gibi bir niyetimiz olsaydı 2019’da Abdullah Öğe gibi perde arkasından masalarda iş çevirir AK Parti’ye kaybettirirdik. Ahmet Yıldız’ın tarihinde kirli siyaset yok. Eğer Ahmet Yıldız o koltuğa kirli siyasetle oturacaksa Allah bana o koltuğu nasip etmesin. Hiçbir kelimemde iftira olmaz, karalama olmaz. Biz hizmet için siyaset meydanında er meydanı gibi savaşırız.”  

“Ahmet Yıldız’ın 31 Mart gelmeden çekileceğini söylemişler. Bağımsız belediye başkan adayı çıkmamın tek sebebi samimiyetsiz Abdullah Öğe ve iki dönemdir Çerkezköy’ü yönetemeyen CHP Belediyesi Vahap Akay’dır. Bizler ‘bağımsız, bu millete hizmetkar, bu millete kardeş, bu millete evlat, bu milletin yarasına merhem olacak bir kişi lazım, bir yiğit lazım. Bu yiğidin de arkasında dağ gibi ordu lazım’ dedik, er meydanına indik. Gün geçtikçe büyüyoruz. Bizlerin gün geçtikçe büyüdüğünü gören o gruplar türlü türlü karalamalara başladılar. 31 Mart akşamı sandıklar açılana kadar her sandığın yanında bir kardeşimiz olacak. Biz burada şahıslarla yarışmıyoruz. Benim rakibim Abdullah Öğe ya da Vahap Akay değildir, burada partililerle yarışıyorum”   

PROJELERİNİ TANITTI 

Daha sonra Ahmet Yıldız projelerini tek tek açıklayarak kamuoyu ile paylaştı. Yıldız, “Çerkezköy halkının, ihtiyaçlarını, sorunlarını ve sıkıntılarını biliyorum. Hayallerimi ve Çerkezköy’de yapmak istediklerimi sizlerle paylaşacağım. Biz Çerkezköy’ü vizyon kent yapacak projelerimizi anlatacağız” diye konuştu. 

Ahmet Yıldız, Ambardere Gençlik Merkezi Projesi,  Canlı Hayvan Pazarı Projesi, Sokak Hayvanları Barınak Projesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Katlı Otopark Projesi, Şelale Park Katlı Otopark Projesi, Veliköy Gençlik Merkezi Projesi, Veliköy Kapalı Pazar Yeri Projesi, Kızılpınar Gençlik Merkezi Projesi, Kızılpınar Osmanlı Hamamı Projesi, Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri, Kızılpınar Kocameşe Mesire Alanı Projesi, kreş projelerini tanıttı. 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM