BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’DAN PARTİ STANTLARINA ZİYARET

BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’DAN PARTİ STANTLARINA ZİYARET

Cumhuriyet Meydanı’ndaki standında vatandaşlarla biraraya gelen Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, yine Cumhuriyet Meydanı’na stant açan partilere ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Ahmet Yıldız, Cumhuriyet Meydanı’na stant kuran partileri ziyaret ederek, seçim öncesi iyi niyet gösterisinde bulunarak başarı dileklerinde bulundu.

PARTİ STANTLARINI ZİYARET ETTİ

31 Mart Yerel Seçimlerine son iki hafta kalarak siyasiler Cumhuriyet Meydanı’na indi. Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız da Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu stantla vatandaşlardan destek isterken, bizzat stantta yer alarak halkla selamlaşıp seçim öncesi oy istedi. Kendi standında bir süre vatandaşlarla görüşen Ahmet Yıldız, daha sonra yine Cumhuriyet Meydanı’na stant açan partileri ziyaret etti.

AK Parti, İYİ Parti, CHP ve DEM gibi partilerin stantlarını dolaşan Ahmet Yıldız, buradaki görevlilerle bir süre sohbet edip, başarı dileklerinde bulundu. Herkesin vatandaşın oyuna talip olduğunu dile getiren Ahmet Yıldız, “Biz diyoruz ki bir ay her şeyi değiştirir. Kimseye hesap vermeden bağımsız belediye başkanı olarak vatandaşımıza bir tek hesap vermek arzusuyla yola çıktık. Tüm, Çerkezköy halkını yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah 31 Mart’ta bunu başaracağız.”dedi.

SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Daha sonra sanayi esnafını ziyaret eden Ahmet Yıldız, burada esnafa ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Esnafla çay içip sohbet eden Yıldız, seçim öncesi belediyeden beklenti ve taleplerini aldığı esnafa, seçildiği taktirde verdi her sözü, bulunduğu her vaadi yerine getireceğini vurguladı.

KIZILPINAR’DA PROJELERİNİ TANITTI

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ahmet Yıldız, daha sonra Kızılpınar’a geçerek burada vatandaşlarla biraraya geldi. Projelerini bire bir anlatan ve tanıtımlarını yapan Ahmet Yıldız, her bir projenin vatandaşın ihtiyacına göre tasarlandığını, göz boyamak için tek bir proje dahi sunmadığını söyledi. Yıldız, “Benim tüm projelerim Çerkezköy halkının ihtiyacına göre tasarlanmıştır. Allah nasip eder de biz belediye başkanı olursak, o zaman herkes projelerimizin nasıl hayata geçtiğini görecek. Projelerimizi en kısa sürede hayata geçirmek için seçimin ardından hemen kolları sıvayacağız.” diye konuştu.



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!