BAŞKAN AHMET ÇETİN: İŞ DÜNYAMIZA HAYIRLI OLSUN

BAŞKAN AHMET ÇETİN: İŞ DÜNYAMIZA HAYIRLI OLSUN

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu iş dünyamıza hayırlı olsun”dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan, Sedat Çolak, Ali Çolak, Özgür Sönmez, Ufuk Mangır, Bünyamin Fırat ve Evren Kahraman ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ETÜ) düzenlenen 79. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Güven tazeleyerek 4 yıllığına tekrardan TOBB Başkanı seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik eden Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, şunları kaydetti:

“365 Oda/Borsa Başkanımız ve Delegelerimizin katılımı ile düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 79. Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeleyerek 4 yıllığına tekrardan seçilen Başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyorum. Birliğimizin 79. Genel Kurul Toplantısı ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun. Başkanımız sayın Hisarcıklıoğlu’nun, yeni seçilen Yönetim Kurulumuz, Komisyonlarımız, Konseylerimiz ve Kurullarımız ile birlikte ülkemize ve iş dünyamıza en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceğine inancımız tam. İnşallah, Başkanımız ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimiz önümüzdeki 4 yıl içinde, hayırlı hizmetler yapacak, üstlendikleri bu görevlerinde muvaffak olacaklardır.” 



TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ

İSTİHDAM ORANI EN YÜKSEK BÖLGE TRAKYA OLDU