BAŞKAN ALBAYRAK, AHMET ÇETİN’E HAYIRLI OLSUN DİLEDİ

BAŞKAN ALBAYRAK, AHMET ÇETİN’E HAYIRLI OLSUN DİLEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

Çerkezköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'i ziyaret ederek Çerkezköy’e dair önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti. ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, Başkan Albayrak'ı, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün Asıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Evren Kahraman ve Ufuk Mangır ile birlikte ağırladı.  

ÇERKEZKÖY ÇOK ÖNEMLİ BİR İLÇE

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen görüşmede, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’ün çok iyi hizmet görmesi gereken bir bölge olduğunu dile getirdi. Albayrak, “Çerkezköy çok önemli bir ilçe. Tüm paydaşlar ile birlikte masaya oturulup bu bölge için neler yapılabilir, Çerkezköy nasıl daha ileriye taşınabilir bunun konuşulması lazım. Hep birlikte Çerkezköy’ü daha ileriye taşımalıyız” şeklinde konuştu.  

MAKRO PLANLAMA GERÇEKLEŞMELİ 

Tüm paydaşlara Çerkezköy adına çok önemli bir iş düştüğüne değinen ve Başkan Albayrak’a katıldığını söyleyen ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin ise, "Bölgemiz için tüm paydaşlarımız ile birlikte çalışmalıyız. Makro planlanmamızı acilen gerçekleştirerek bölgemizin geleceğini şekillendirecek çalışmalara yön vermeliyiz. Bu konuda en önemli kurumlardan biri olan Odamıza, Yerel Yönetimlerimize, OSB’lerimize ve STK’larımıza da büyük iş düşüyor. Hep birlikte aynı yöne, aynı hedefe bakmalıyız. Ortak çalışmalarla bölgemizin kalkınmasına destek olmalıyız" ifadelerini kullandı.  

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’e yeni görevinde başarılar dileyip hayırlı olsun diledi. ÇTSO Başkanı Çetin ise, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri nedeniyle Başkan Albayrak'a teşekkürlerini iletti. 



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR