BAŞKAN ÇETİN, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÇETİN, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle biraraya geldi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Gazetecilerle sohbet ederek, gündeme dair sorularını yanıtlayan Başkan Çetin, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ebru Karakuş ile Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da görev yapan basın mensupları katıldı.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Başkan Çetin, “Halkın haber alma hakkı doğrultusunda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, mesleğini demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle ifa eden siz kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerinizde kolaylık ve başarılar diliyorum.” dedi.

Program, Başkan Çetin’in gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlamasının ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ