BÜYÜKŞEHİR A. ADAYI CANDAN YÜCEER MARMARAEREĞLİSİ’NDEYDİ…

BÜYÜKŞEHİR A. ADAYI CANDAN YÜCEER MARMARAEREĞLİSİ’NDEYDİ…

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, dünü Marmaraereğlisi’nde geçirdi.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, Marmaraereğlisi’nde temaslarda bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer ilçe ziyaretlerine her zaman olduğu gibi partisinin ilçe başkanlığı’nı ziyaret ederek başladı. İlk ziyareti CHP Marmaraereğilisi İlçe Teşkilatı’na yapan Candan Yüceer, “İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek ilçe yöneticilerimiz ve partililerimizle Marmaraereğlisi’nin ve Tekirdağımızın gündemini değerlendirdik.”dedi.

GAZİLERİ ZİYARET ETTİ 

Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, CHP İlçe Başkanlığı’nın ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Daha sonra mahalle muhtarlarını ziyaret eden Yücer sırasıyla, Cedit Ali Paşa Mahallesi Muhtarımız Sebahattin Arıcan'ı, Dereağzı Mahallesi Muhtarımız Ekrem Demir'i, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarımız Sami Çakır'ı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Daha sonra Marmaraereğilisi’ndeki Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret eden Yüceer, gazilerle bir araya geldi. Dernek yönetimi ve gazilerle sohbet eden Yüceer,  Kamaradere Mahallesi Muhtarı Hidayet Karaaslan'ı, Hasanhan Köyü Derneği Başkanı Yusuf Akbulut'u, Sultanköy Mahallesi Muhtarı Kani Başoğlu'nu ziyaret etti. Dernek başkanlare ve gazilere misafirperverlikleri için teşekkür eden Candan Yücer, buradan ise Marmaraereğlisi Çevre Gönüllüleri Derneği'ni, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni, Yakuplu Mahallesi Muhtarı Hayrettin Kurt'u, Türkmeneli Mahallesi Muhtarı Mümin Somuncu'yu ziyaret etti.  Yüceer muhtar ziyaretlerini Çeşmeli Mahallesi ile sürdürdü. Bir sonraki durağı ike Çeşmeli Mahallesi Muhtarı Ayhan Kumluca’yı, Yeniçiftlik Mahallesi Muhtarı Doğan Filiz’i, Marmaraereğlisi Cemevi’ni, Siteler Birliği’ni ziyaret etti.

Candan Yüceer’in bir sonraki durağı ise, Hz. Ebufazl Abbas Camii Derneği’ni oldu.  Karadenizliler Derneği’ni, Sinoplular Derneği’ni Yeniçiftlik Erenler Cemevi’ni ziyaret eden “Misafirperverlikleriniz için teşekkür ederim.”



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK