BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BANDOSU’NDAN SÜRPRİZ KONSER

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BANDOSU’NDAN SÜRPRİZ KONSER

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bandosu’ndan büyükşehir çalışanlarına sürpriz…

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin kültürel yapısına katkı sağlamak amacıyla kurulan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında büyükşehir çalışanlarına sürpriz bir mini konser verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da izlediği mini konserle ilk kez görücüye çıkan, 1 şef ve 15 müzisyenden oluşan bando ekibinin gösterdiği performans, büyükşehir çalışanları tarafından çok beğenildi ve uzun süre alkışlandı.

BAŞKAN ALBAYRAK: “MAVİ GÖZLÜ KENTİMİZDE ÖNEMLİ KÜLTÜR HİZMETLERİNE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin her alanda en iyiyi hedeflediğinin altını çizen Başkan Albayrak, “Cumhuriyet'imizin 100. Yılında kentimizde önemli bir kültür hizmetini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yakın bir zamanda kurmuş olduğumuz Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bandosunu çalışanlarımızla tanıştırmak istedik ve hizmet binamızda böyle bir mini konser gerçekleştirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bandosu 30 Ağustos Zafer Bayramımızda faaliyetlerine başlıyor. Bandomuz tören, etkinlik ve özel günlerde kıymetli halkımızla buluşacak. Güzel Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun.” dedi.



YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

CHP TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER SPORCULARLA BULUŞTU

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA ÖZEL ARA TATİL ŞENLİĞİ BAŞLADI

ÇOSB’DEN 100. YILA ÖZEL…

ÇERKEZKÖYLÜLER KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ İLE COŞTU