Politika

Politika Haberleri

CANDAN PROJE TANITIM TOPLANTISI

CANDAN PROJE TANITIM TOPLANTISI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’in beklenen 'Proje Tanıtım Toplantısı' gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’in ‘Proje Tanıtım Toplantısı’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımı ile gerçekleştirildi.

İlk günden beri seçim süreci için canla başla çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ için birçok proje hazırladı. Bu projeleri başa gelmesi halinde faaliyete geçireceğini dile getiren Yüceer önlerindeki tüm süreç boyunca da Tekirdağ ve Tekirdağ halkı için durmadan çalışacağını belirtti.

CANDAN YÜCEER: ‘’YENİ BİR DÖNEMİN KAPILARINI ARALADIK’’

‘Proje Tanıtım Toplantısı’nda tek tek tüm projelerini aktaran Candan Yüceer, toplantı da süreç için yaptığı konuşmada; ‘’Mavi gözlü kentimiz Tekirdağ’ımızda yeni bir dönemin kapılarını araladık. Çağdaş projelerimizle, geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kentimizin dört bir yanına güçlü ve adil bir hizmet götüreceğiz.’’ İfadelerini kullandı. 

YÜCEER: ‘’COŞKULU BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİK’’

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, ‘Proje Tanıtım Toplantısı’nda, katılım sağlayan vatandaşların nabzını yoklayarak toplantının atmosferini; ‘’Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in ve halkımızın katılımıyla Proje Tanıtım Toplantımızı, coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.’’ sözleriyle ifade etti.

Dr. Candan Yüceer, toplantıya katılan Tekirdağ halkına; ‘’Bu onurlu günde bizleri yalnız bırakmayan, kalbi Tekirdağ’ımız için atan hemşehrilerime teşekkür ediyorum.’’ diyerek, toplantıya katılarak kendisine destek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de teşekkürlerini sundu. 

 



Anahtar Kelimeler: CANDAN PROJE TANITIM TOPLANTISI

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

KAPAKLI BELEDİYESİ DE İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI