Politika

Politika Haberleri

CANDAN YÜCEER ATA’NIN HUZURUNDA

CANDAN YÜCEER ATA’NIN HUZURUNDA

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzuruna çıktı.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, adaylığı aldıktan sonra ilk ziyareti Anıtkabir’e yaptı. Ankara’da Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, daha sonra CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret etti.

İSMET İNÖNÜ’YÜ DE ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz hafta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi CHP Genel Merkezi tarafından açıklanan Candan Yüceer, ilk ziyaretini Atatürk’e yaptı.  Yüceer ardından da CHP’nin ikinci genel başkanı İsmet İnönü’nün kabrine gitti. Anıtkabir’de Ata’yı ziyaret eden Yüceer, “Atamızın izindeyiz… O'nun açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan, yılmadan yürüyeceğiz! Cumhuriyetimizin ve Partimizin kurucusu, ilk Genel Başkanımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile 2'nci Cumhurbaşkanımız, 2'nci Genel Başkanımız İsmet İnönü’nün kabrini Anıtkabir’de ziyaret ettim. Sevgi, saygı, rahmet ve özlemle…” ifadelerini kullandı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’DEN TEKİRDAĞ’DA SELAM…

Ankara ziyaretine Anıtkabir ile başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer daha sonra CHP Genel Merkezi’ne geçerek, partisinin genel başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Özgür Özel ile fotoğraf veren Yüceer, “Partimizin Genel Merkezi’nde Genel Bakanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettim. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in selamlarını tüm Tekirdağlı hemşerilerimize iletiyorum.”dedi.



Anahtar Kelimeler: CANDAN YÜCEER HUZURUNDA

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.