CANDAN YÜCEER’DEN 4’ÜNCÜ ZİYARET: ŞEHİTLİK OLDU!

CANDAN YÜCEER’DEN 4’ÜNCÜ ZİYARET: ŞEHİTLİK OLDU!

Adaylığı açıklandıktan sonra ilk ziyaretini Anıtkabir’e yapan Candan Yüceer, Tekirdağ’da dönünce 4’üncü ziyaretini Şehitliğe gerçekleştirdi.

Önce Anıtkabir, sonra CHP Genel Merkezi ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, daha sonra şehitlik ziyaretinde bulundu.

CANDAN YÜCEER’DEN SEÇİM STARTI ÖNCESİ ÖNEMLİ ZİYARETLER

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, adaylığı aldıktan sonra ilk ziyaretini Anıtkabir’e yaparak Ata’nın huzuruna çıkmıştı. Yüceer ardından CHP Genel Merkezi’ne giderek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Hafta başında Tekirdağ’a dönen Candan Yüceer, Tekirdağ’da ilk ziyaretini ise Büyükşehir Belediyesi’ne yaptı. Üçüncü ziyareti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirirken Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir araya geldi. 

ŞEHİTLİK ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yücer, Kadir Albayrak ziyaretinin ardından ise dördüncü ziyaretini şehitliğe yaptı. Eski Şehir Mezarlığı Tekirdağ Şehitliği’ne giden Yüceer, şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Yüceer,  “Kutsal vatan topraklarını müdafaa etmek uğruna canını seve seve feda ederek şehit düşen Tekirdağımızın kahraman evlatlarını Eski Şehir Mezarlığı Tekirdağ Şehitliği'ndeki kabirleri başında İl Başkanımız Özgür Taşmerdivenli, İl Kadın Kolları Başkanımız Büşra Nur Pelen, Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Ali Engin ve Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanımız Özlem Dömeke ile birlikte ziyaret ettik. Kahraman askerimize bir kez daha Allah’tan rahmet; ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.”dedi.

 



ÇERKEZKÖY'DE BIÇAKLI SALDIRIYA KURŞUNLU CEVAP

TIR İLE TRAKTÖR ÇARPIŞTI: 1YARALI

EDİRNE EMNİYETİ ÖZEL ÇOCUKLARI MİSAFİR ETTİ

KENT ORMANI ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KAPAKLI DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI