ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN 14 MAYIS TEDBİRLERİ

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN 14 MAYIS TEDBİRLERİ

Çerkezköy Kaymakmalığı tarafından yapılan açılamada 14 Mayıs günü getirilen bazı tedbir ve kurallar kamuoyu ile paylaşıldı.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, 14 Mayıs gününe özel tedbir ve uygulamalar açıklandı. 

RUHSATLI SİLAH DAHİ YASAK!

Kaymakamlık’tan yapılan açıklamada 14 Mayıs günü ruhsatlı silah taşınmasının dahi yasak olduğu bildirildi. Açıklamada, “Seçim mevzuatı uyarınca; Oy verme günü, Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka, hiç kimse (ruhsatlı olsa da) silah taşıyamaz.”denildi.

ALKOL YASAĞINA İLİŞKİN…

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan ikinci bir açıklamada ise içki satışlarıyla ilgili oldu. Açıklamada, “Seçim Mevzuatı uyarınca; Seçim günü (14 Mayıs 2023) içkili satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde içki verilmesi, içilmesi yasaktır. Eğlence yerleri (kahvehaneler dahil )oy verme süresince kapalı kalır, eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnızca yemek verilebilir”denildi.

ADLİYE ÖNÜ TRAFİĞE KAPATILACAK

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan son uyarıcı açıklama ise trafiğe dair geldi. Açıklamada şunlara yer verildi: “Seçim güvenlik tedbirleri kapsamında; Malkoçoğlu caddesinin Gülsevim ve Üzümlü sokakları arasında kalan bölümü (Adliye Binası önü ) 14 Mayıs Pazar günü saat 16.00'dan itibaren araç trafiğine kapatılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK