ÇERKEZKÖY TSO YENİ YILIN İLK MECLİSİ’Nİ YAPTI

ÇERKEZKÖY TSO YENİ YILIN İLK MECLİSİ’Nİ YAPTI

Çerkezköy TSO’nun yılın ilk meclis toplantısında ekmek fiyatıyla ilgili fırıncılardan gelen talep üzerine düzenleme yapıldı. 200 gram Ekmek 8 TL oldu.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Ocak ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında gerçekleşti.

8 Maddenin görüşüldüğü toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin 1. Maddesinde yer alan yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündemin 2. Maddesinde yer alan Aralık 2023 gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı oy birliği ile ibra edildi. Gündemin 3. Maddesinde yer alan 2023 yılı kesin mizan, gelir tablosu ve bilançonun ibrası oy birliği ile kabul edildi. Asansör ve yürüyen merdiven bakım azami fiyat talebi görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. 

EKMEK FİYATI 8 TL OLDU

Gündemin 5. Maddesinde yer alan ekmek azami fiyat tarifesi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Buna göre ekmek fiyatı 200 gram ekmek fiyatı 8 TL oldu. Ekmek daha önce 7,5 TL’ye satılıyordu.

ODA FAALİYETLERİ SUNULDU

Gündemin 6. Maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu Oda Genel Sekreteri Seçkin Bayraktar tarafından gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gerçekleştirilen dilek ve temenniler bölümü ile meclis son buldu.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY YILIN MECLİSİ’ YAPTI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ