ÇERKEZKÖY’DE İSTİKLAL MARŞI’NIN KABÜLÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇERKEZKÖY’DE İSTİKLAL MARŞI’NIN KABÜLÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Çerkezköy'de 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle kutlandı.

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabülü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Çerkezköy’de de düzenlenen programlarla kutlandı. Çerkezköy Kaymakamlığımızca düzenlenen programda öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u canlandırarak, hayatından kesitler verdi.

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yılı nedeniyle, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’nün de katıldığı, “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’ konulu Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketlerini protokol üyeleri  verdi.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından İstiklal Marşı’nın kabulünü 103. yılına özel düzenlenen yarışmaların ödül törenleri gerçekleşti.

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında ilkokullar kategorisinde 1’inci olan Recep Arif Gabralı İlkokulu öğrencisi Saliha Cemre Bozkaya, ortaokullar kategorisinde 1’inci olan Osmanlı Ortaokulu öğrencisi Eray Çağlar Özkaçmaz, liseler kategorisinde 1’inci olan Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Sedef Benli’ye ödüllerini Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü takdim etti.

Ortaokulları kategorisinde İstiklal Marşı’nı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma konulu resim yarışmasında 3’üncü olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Rabia Özkan, 2’inci olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Dilan Aydoğdu, 1’inci olan 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Berfu Canseven’e ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.                                                                                                                                 

ORATORYO GÖSTERİS YAPILDI

Ödül töreninin ardından İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında ilkokullar kategorisinde 1’inci olan Recep Arif Gabralı İlkokulu öğrencisi Saliha Cemre Bozkaya, İstiklal Marşı’nı okudu. Mehmet Akif’in Bir Gece isimli eserinin dinlenmesinin ardında Çerkezköy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Milletin Sesi Mehmet Akif Oratoryosu ile program son buldu. 

Düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM