ÇERKEZKÖY’DE OKULLAR YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR!

ÇERKEZKÖY’DE OKULLAR YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR!

Çerkezköy’de Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi tadilat ve onarım çalışmaları yürütülüyor.

Yaz tatilinin sonuna doğru yaklaşırken Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’de okulların yeni eğitim ve öğretim sezonuna hazırlanması için çalışmalara hız verdi. Bu kapsamda Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce onarım ve tadilat ediliyor.

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde sürdürülen tadilat ve onarım çalışmaları kapsamında çatı kiremitleri tamamen indirilerek, arızalı yerler onarılıyor. Ziftli kağıdın serildiği çatı tekrar kapatılacak. Çatı katındaki çalışmaların 5 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Yine okulun mevcut 2 erkek tuvaletinde ıslak zemin yapılacağı kaydedildi. Okulun tüm kapıları, lavabolar ve armatürler de değiştirilecek.

ULUSAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal medya hesabından okuldaki onarım ve tadilat çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Balkon ıslak zemini: Teras balkon Komple ıslak zemin tamiratı yapıldı. 3 adet tekli Wc: Wc taşı, lavabo ve armatür değiştirildi. Dış cephe alt kısımların onarımı ve boyası tamamlandı.”dedi. Müdür Gümüş, açıklamalarını, “Emeği geçen başta Millî Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” sözleriyle tamamladı.

Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin  dışında Fehmi Zeki Denizli İlkokulu Ortaokulu’nda da çeşitli tadilat ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu okulla ilgili olarak da İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş,  yaptığı paylaşımda şu açıklamaları yaptı: “ 4. Fehmi Zeki Denizli İlkokulu Ortaokulu. Okulumuzu yapan hayırseverimiz Fehmi Denizli tarafından okulumuzun tüm bölümleri (Bodrum kat, giriş+3 kattaki tüm sınıf, koridor, oda ve merdiven boşlukları) alt kısımları 1,30 santim olmak üzere yağlı boya ve üst kısımları normal saten boya ile tamamen boyanmıştır. Ayrıca okulumuzun bahçesinde bulunan basketbol sahasının tahrip olan telleri de hayırseverimiz tarafından yenilenmiştir. Teşekkür ederim.”dedi.



KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU