ÇERKEZKÖY'DE SEÇİM SÜRECİNDE ALINACAK TEDBİRLERLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Kaymakamlığı'nda, siyasi parti ilçe başkanları bir araya gelerek seçim döneminde alınacak tedbirler değerlendirildi.

Çerkezköy Kaymakamlığı'nda, siyasi parti ilçe başkanları bir araya gelerek seçim döneminde alınacak tedbirler değerlendirildi. Kaymakam Nazmi Günlü başkanlığında gerçekleşen toplantı sonrası katkıları ve iş birlikleri nedeniyle ilçe başkanlarına teşekkür edildi.

Çerkezköy Kaymakamlığı'nda, siyasi parti ilçe başkanları bir araya gelerek seçim döneminde alınacak tedbirler değerlendirildi. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, "Tüm Siyasi Parti İlçe Başkanlarımızla yaptığımız toplantıda, seçim döneminde alınacak tedbirleri değerlendirdik. Toplantıda katılımcılar, seçim sürecinde uygulanacak prosedürler, alınacak önlemler ve olası sorunların çözümüne ilişkin fikir alışverişinde bulundular. İlçe başkanlarımıza gösterdikleri işbirliği ve katkıları için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

ADİL VE GÜVENLİ SEÇİM SÜRECİ

Siyasi parti ilçe başkanlarının toplantısının amacı, seçim dönemi boyunca yaşanabilecek olası sorunların önüne geçmek ve seçim sürecini daha sağlıklı bir şekilde yönetmek çerçevesinde şekillendi. Toplantıda alınan tedbirlerin seçim sürecinde uygulanacağı ve bu sayede seçimlerin adil ve güvenli bir şekilde gerçekleşeceği bekleniyor.



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!