Sağlık

Sağlık Haberleri

ÇETİN GROUP’TAN LÖSEV’E DESTEK

ÇETİN GROUP’TAN LÖSEV’E DESTEK

Çetin Group Lösemili Çocuklar Haftası’nda, LÖSEV’in ‘Biz Kazanacağız’ projesine destek verdi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda toplumsal bilinci arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla LÖSEV’in ‘Biz Kazanacağız’ projesine destek amacıyla Çetin Group bünyesinde etkinlik gerçekleştirildi. 

Konu ile ilgili Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Toplumsal bilinci arttırabilmek ve farkındalık yaratabilmek amacıyla LÖSEV’in gerçekleştirdiği bu projede, 'Turuncu Günde Biz de Varız' diyoruz. Herkesi, bu anlamlı projeye destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Sosyal farkındalığın arttırılması için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına “Biz Kazanacağız” projesi hayata geçirildi. Çetin Group – Atak Farma üretim tesislerinde, 07 Kasım tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Seval Çetin ve Atakan Çetin ile birlikte şirket çalışanları katılım sağladı.

TÜRKİYE TURUNCUYA BOYANIYOR

LÖSEV, çocukluk çağı lösemi hastalığının rengi olan ‘TURUNCU’ renk ile anılmaktadır. Turuncu rengi, lösemiyle mücadelenin simgesi olarak belirlenmiş olup, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda dayanışmayı güçlendirmek adına Türkiye’nin her yerinde turuncu rengin öne çıkarıldığı etkinlikler düzenlenmektedir. Turuncu rengin her bir tonu, lösemili çocukların yaşama tutunmalarını simgelemektedir. 



Anahtar Kelimeler: ÇETİN GROUP’ LÖSEV’ DESTEK

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ

ÇERKEZKÖY'DE RAMAZAN AYI’NDA DA DENETİMLER TAM GAZ SÜRÜYOR