Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇOSB’DE BİR MEZUNİYET DAHA…

ÇOSB’DE BİR MEZUNİYET DAHA…

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yılsonu mezuniyet töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Okulun Konferans Salonunda gerçekleşen törene; Kapaklı ilçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Mete Han Pekol, ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal’ın yanı sıra Okul Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu, sanayiciler, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

DEVİR TESLİM YAPILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Okul Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından, öğrenciler arasında bayrak ve flama devir teslimi yapıldı.

HEDİYE VERDİ

8. Dönem Mezunlarının verildiği Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında, Anadolu Teknik Lise Programından Feride Baki, Anadolu Meslek Lise Programından Esma Nur Yolcu birinci olarak mezun oldu. Okulun Mezuniyet Kütüğüne ismini çakan öğrencileri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi. Tören öğrencilerin hazırladıkları halk oyunları gösterileri ile son buldu.



Anahtar Kelimeler: MEZUNİYET

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER