ÇOSB’DEN YENİLİK MERKEZİ…

ÇOSB’DEN YENİLİK MERKEZİ…

ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan ÇOSB Yenilik Merkezi’nin tanıtım toplantısı yapıldı…

ÇOSB İdari Bina Eğitim Salonunda gerçekleşen toplantıya; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Ahmet Temiroğlu, Saim Buyruk, İlyas Kum, Veli Ağ ve ÇOSB Bölge Müdür Vekili F. Çiğdem Baykal’ın yanı sıra çok sayıda sanayiciyle, firma temsilcisi katıldı. 

Toplantıda bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler; “Yenilik Merkezi, ülkemizde bulunan 389 OSB içerisinde belirlenen 4 pilot OSB’den biri olarak ÇOSB’de kuruldu” dedi. 

Bölgede yenilik kültürünü beslemek üzere, yenilikçilik ekosisteminin gelişimine ve rekabetçi-katma değerli ürünlerin geliştirilebilmesine katkı sağlayacak bir yapının kurulacağını belirten Sözdinler, yapılacak Yenilik Merkezi çalışmalarının yenilikçilik, beceri geliştirme ve iş birliği çalışmaları olarak belirlendiğini ifade etti.

Toplantıda ÇOSB Yenilik Merkezi Koordinatörü Uğur Yolak tarafından yapılan sunumda, Yenilik Merkezi tarafından yapılacak çalışmaların detayları anlatıldı. Tanıtım toplantısına Türk Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) adına katılan Yağmur Fırat ve Anıl Bayrak da; ‘Eko Üretim Dönüşüm Programı’ hakkında bilgi verdi. Konuşma ve sunumların ardından, toplantı Yenilik Merkeziyle ilgili soru-cevap kısmıyla tamamlandı. 

 



Anahtar Kelimeler: YENİLİK MERKEZİ…

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ