ÇTSO YÖNETİMİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI

ÇTSO YÖNETİMİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetimi bugün Ankara’da gerçekleştirilen TOBB Genel Kurulu’na katıldı.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve yönetimi bugün Ankara’da düzenlenen TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Genel Kurulu’na katıldı.

YEŞİL PASAPORT TALEBİ EN ÜST MAKAMDA DİLE GETİRİLDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen ve TOBB Genel Kurulu’nda mevcut TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olduğu genel kurulda, TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreninde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan, Sedat Çolak, Ali Çolak, Özgür Sönmez, Ufuk Mangır, Bünyamin Fırat ve Evren Kahraman da yer aldı. 

TOBB genel kurulunda ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in sıkça dile getirdiği sanayici üyelere yeşil pasaport konusunda da önemli bir adım atıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yeşil pasaport talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletildi.

 



Anahtar Kelimeler: YÖNETİMİ GENEL KURULU’ KATILDI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ

İSTİHDAM ORANI EN YÜKSEK BÖLGE TRAKYA OLDU

ÇTSO MECLİSİ TOPLANDI