ÇTSO ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇTSO ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yeni dönem için ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Ziyarette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özlek ile Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars’tayer aldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yeni dönem için ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

KIYMETLİ BİR KAYNAĞA SAHİBİZ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a teşekkür ederek; “Öncelikli olarak tekrardan yönetime seçilen Soner Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başkanımız ve Yönetim Kurulu’nun idaresinde ve vizyonunda Kırklareli’de ekonomik canlanmanın artacağına inanıyorum. Kırklareli’nin hem İstanbul’a yakınlığı hem de bunun yanında bakir kalabilme gibi önemli bir özelliği var. İnsanlar artık bakir yer özlemini de fazlasıyla yaşıyorlar. Son zamanlarda yapılan ulaşım imkanlarıyla daha da yakınlaşmış olması ile bunları birleştirdiğimiz zaman kıymetli bir kaynağa sahip olduğunu görüyorum. Kendimize düşen fikir ortaklığında ve farklı proje desteklerinde yanlarında olmak istiyoruz. Bu konuda her türlü katkıyı vermeye hazırız. Kırklareli, Türkiye’nin Avrupa’ya ve Avrupa Birliği’ne açılan iki tane kapısından birisi durumunda bulunuyor. Bu kaynağı kullanarakyapılacak ortak çalışmalar ile marka değerlerimizi daha da güçlendirip, önümüzdeki süreçte Kırklareliçok daha ileri noktalara taşınabilir.Bölgemizi cazibe merkezi haline getirecek olan tüm çalışmaları sürdürmeye ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM