ÇTSO’DAN ANKARA’DAKİ KADINLAR GÜNÜ’NE KATILDILAR

ÇTSO’DAN ANKARA’DAKİ KADINLAR GÜNÜ’NE KATILDILAR

ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Nazan Çoban, Nilgün Zaimoğlu ve Aynur Çeşmeliler, TOOB’un Ankara’daki Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkan Yardımcısı Nazan Çoban, Katip Üye Nilgün Zaimoğlu ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Aynur Çeşmeliler, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde yer aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen başarılı kadın girişimcilerin buluştuğu etkinlikte, kadın girişimci sayısını artırmak ve kadınların ekonomik hayata daha güçlü bir şekilde katılmalarını sağlamak amacıyla yürütülen projeler ele alındı. Ayrıca, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun hayata geçirdiği 'Sanayide Kadın Eli Projesi' kapsamında düzenlenen ödül töreni de bu anlamlı günde gerçekleştirildi.



Anahtar Kelimeler: ANKARA’ KADINLAR KATILDILAR
Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA KASIM AYINDA 3 BİN 637 KONUT SATILDI

ÇERKEZKÖY’DE İLÇE GENELİ SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI

TÜRK METAL SENDİKASI’NDAN YEMEKHANELERDE PROTESTO EYLEMİ

BAŞKAN ADAYI YILMAZ ARAT’TAN KAPAKLI ZİYARETLERİ

TEKİRDAĞ’DA TEFECİLİK OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA