ERSEÇKİN: İYİ PARTİMİZİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!

ERSEÇKİN: İYİ PARTİMİZİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından partinin kuruluş yıldönümü nedeniyle bugün Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. İlçe Başkanı Erseçkin, burada bir konuşma yaparak 6 kuruluş yıldönümünü kutladı.

İYİ Parti 6. Kuruluş Yıldönümü’nü kutluyor. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçtin, yönetim kurulu üyeleri ve iyi parti teşkilatlarıyla birlikte partisinin 6. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Çelenk sunum töreninin ardından bir konuşma yapan Erseçkin, şunları kaydetti:

“İYİ Partimizin 6. Yılını kutladığımız bugün hem milletimizin gönlünde yer etmenin  hem de sıkışan siyaseti açmanın gururu ile huzurunuzda olmaktan mutluluk duyuyoruz.  2017 yılına kadar; kurulan, denenmiş tüm siyasi hareketler gerek   teşkilatlanma eksikliği, gerekse makam rüşvetleri ile iktidar tarafından ‘bertaraf ‘ edildi.  Ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde partimizin kadroları tüm kısıtlamalara, tehditlere, elektriksiz salonlara, çöp konteynerleri ile kapatılan yollara aldırış etmeden, inandığı yolda ilerledi ve alışıla gelmiş  iki kutuplu siyaseti  ortadan  kaldırarak,  yeni  bir nefes oldu.  6 yıl içinde gerçekleşen seçimlerde ve siyasetin ana çizgisinde Partimiz, milletimiz için, her türlü bedeli ödemeye razı olarak  siyaset yapmış, beklentilerini parti menfaatine indirgemeyerek, Türk siyasi tarihinde örneği olmayan fedakârlıklarda bulunmuştur. Doğum günümüzde milletimiz için siyasetin dengelerini değiştiriyoruz. Vatandaşımızı, ‘İstemeseniz de Mecbursunuz’  zihniyeti ile iki  kutubum  arasına sıkıştıran ucube sisteme baş kaldırıyor,  ‘millete rağmen siyaset yapılmaz, millet için siyaset yapılır’ diyerek sorumluluk alıyoruz.  

“Kurulduğumuz ilk günden bugüne Tekirdağlı  hemşerilerimiz  gerek oylarıyla gerekse duygularıyla yanımızda durdu.  Adettir, doğum günlerinde temiz duygularla dilekler dilenir.  Biz de, doğum günümüzde hemşehrilerimizden, baş kaldırımızda,  memleketimiz için halis  niyetler  ile  sadece kendilerine güvenerek çıktığımız, yerel seçim sürecinde yanımızda durmalarını diliyoruz.   İYİ Partimizin 6. Yılı, yereli yönetecek kadroların vatandaşlarımızla buluştuğu dönem olacak. Kuruluş   yıl dönümümüz münasebeti ile Cumhuriyet rejimini bize armağan eden,  bugün değişim ve gelişim umudunu taşımamızın yegane sebebi,  Ulu  Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyoruz. 

Kendisine   ve kurucu değerlerine sahip çıkmak için var gücümüzle çalışarak, ülküsünü temsil edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında umudumuzu yitirmeyerek ve dumanı tüten yörük  çadırını  güç kabul ederek,  kutsal  emanet olan,  Devletimizin ve Türk  Milletinin  hedefi  olan muasır medeniyetlerin üzerine çıkaracağımızın sözünü, bu vesile ile bir kez  daha,  aziz hemşerilerimize  veriyoruz.”



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!