Sağlık

Sağlık Haberleri

GEÇMİŞ OLSUN

GEÇMİŞ OLSUN

Çerkezköy’ün yakından tanıdığı hayırsever Serkan Karagöz’e, geçirdiği kalp krizi sonrasında Optimed Hastanesi’nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunduk.

Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, geçirdiği kalp krizi sonrası hayırsever Serkan Karagöz’e tedavi gördüğü Optimed Hastanesi’nde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta başı pazartesi günü Balıkesir’deki yazlığında tatil yaptığı esnada kalp krizi geçiren hayırsever Serkan Karagöz, hemen hastaneye kaldırıldı. Edremit’te özel bir hastaneye kaldırılan Serkan Karagöz’e, burada ilk müdahalesi yapılarak, anjiyo oldu. İki gün sonra Edremit’deki hastaneden ambulansla Çerkezköy’e getirilen Karagöz, tedavisine Çerkezköy Optimed Hastanesi’nde devam ediyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, hastanede ziyaret ettiği Karagöz’e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Karagöz ziyaretinden ötürü Albez'e teşekkür ederken, geçirdiği kalp kriziyle ilgili de bilgi verdi. 

Albez’in geçmiş olsun ziyareti sırasında geçmiş olsun ziyaretine gelen bir başka isim ise Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan oldu. 

Ziyaret sırasında Karagöz, Genel Yayın Yönetmeniz Albez’e önümüzdeki hafta içinde de İstanbul’daki bir hastanede ikinci bir operasyon geçireceğini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: GEÇMİŞ OLSUN

ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN!

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ