HALK EKMEĞİ BÜFESİ 3 GÜNDÜR KAPALI

HALK EKMEĞİ BÜFESİ 3 GÜNDÜR KAPALI

Çerkezköy'de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kartal Sokak'ta kurulan Halk Ekmek Büfesi'ne 3 gündür ekmek gelmemesi dar gelirli vatandaşların her sabah umutla gelip eli boş dönmesine neden oluyor.

Çerkezköy Belediyesi tarafından üretilen Halk Ekmek, Kartal Sokak’ta 3 günden beri satılmayınca, vatandaşlardan şikayet geldi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, “Ne bir yazı ne bir açıklama yok. Vatandaş 3 gündür gelip gelip ekmek almadan geri dönüyor.”dedi.

Çerkezköy Belediyesi’nin ucuz ve kaliteli ekmek sloganıyla yaklaşık iki yıldır kendi tesislerinde ürettiği halk ekmeği enflasyonun cep yaktığı şu günlerde dar gelirli vatandaşlara bir nebze olsun katkı sağlarken, Kartal Sokak’ta bulunan bir Halk Ekmek Büfesi’nde 3 günden beri satış olmaması vatandaşın şikayetine neden oldu. Çerkezköy Belediyesi yetkililerinin bu durumdan haberi olup olmadığını soran vatandaşlar, 3 gündür ekmek almak için büfeye geliyor ancak eli boş dönüyor.

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kartal Sokak’ta bulunan belediyeye ait Halk Ekmek Büfesi’nde 3 gündür ekmek satışı yapılmadığını söyleyen Mahalle Muhtarı Recep Şahin’de vatandaşın şikayetini doğrularken şunları kaydetti:

“Vatandaş sabahtan gelip sıraya giriyor saat 10.00-10.30’a kadar bekliyor. Sonra çaresizce çekip gidiyor. Ne yazık ki ne bir gelen var ne giden. Bir açıklama, bir yazı da büfeye koyulmamış. Dar gelirli vatandaşlar umutla her sabah gelip ancak eli boş dönüyor. “dedi.

 



Anahtar Kelimeler: EKMEĞİ BÜFESİ GÜNDÜR KAPALI

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ