HALK SAĞLIĞI HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

HALK SAĞLIĞI HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Kapaklı Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenecek etkinlikte farkındalık etkinlikleri yapılacak ve çeşitli konularda seminerler verilecek.

Ülkemizde her yıl halk sağlığının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini vurgulamak ve yürütülen çalışmaları daha görünür kılmak amacıyla 3-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Halk Sağlığı Haftası’ Kapaklı’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 

Kapaklı Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenecek etkinlikte farkındalık etkinlikleri yapılacak ve çeşitli konularda seminerler verilecek. Kızılay Kan Bağış aracı ve Mobil KETEM kanser tarama aracı da etkinlik boyunca hizmet verecek.

KANSER TARAMASI VE SAĞLIK ÖLÇÜMLERİ YAPILACAK

Halk sağlığının önemini vurgulamak amacıyla 3-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Halk Sağlığı Haftası’ bu yıl Kapaklı’da dikkat çeken etkinliklerle kutlanacak. 8 Eylül Cuma günü saat 13.30’da Kapaklı Belediyesinden yapılacak kortej ile başlayacak kutlama etkinlikleri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Burada açılacak stantlarda kanser taraması, fizyoterapi uygulamalar, şeker, tansiyon ve kilo ölçümü gibi farkındalık etkinlikleri yapılacak.

SEMİNER VERİLECEK

Saat 14.00’da açılış konuşmaları ve alanın tanıtılmasıyla devam edecek program kapsamında saat 15.00’da Tekirdağ Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin bir konuşma ve sunum yapacak.

Halk Sağlığı Haftası kutlama programı 9 Eylül Cumartesi günü de devam edecek. Saat 14.00’da folklor ekibinin sahne alacağı program kapsamında saat 15.00’de ise Türk Böbrek Vakfı İl Koordinatörü Ali Arda tarafından “Tuz ve Su” konulu sunum yapılacak.

Kapaklı Belediyesi Mobil İkram Aracı’nın da hazır bulunacağı program kapsamında Kızılay Kan Bağış aracı ve Mobil KETEM kanser tarama aracı vatandaşlara hizmet verecek. Programa katılan vatandaşlara çeşitli hediyeler de takdim edilecek.

 



ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ

ÇERKEZKÖY'DE RAMAZAN AYI’NDA DA DENETİMLER TAM GAZ SÜRÜYOR