HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI SAĞLIK TESİSİNİN TEMELİ ÇERKEZKÖY’DE ATILDI

HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI SAĞLIK TESİSİNİN TEMELİ ÇERKEZKÖY’DE ATILDI

Çerkezköy’de Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun temel atma töreni Vali Soytürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ünde katılımıyla, Çerkezköy’de İstasyon Mahallesi’nde hayırseverler Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Temel Atma Töreni’nde bir konuşma yapan Vali Soytürk; “Allah size bir gelir nasip etti ama daha önemlisi o geliri böyle hayır işlerinde harcama duygusu verdi. O yüzden çok şanlısınız. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah razı olsun. Sizleri tebrik ediyorum. ”dedi.

Temel Atma Töreni’ne Vali Soytürk’ün yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Hayırseverler Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk katıldı.

NELER OLACAK?

İstasyon Mahallesi’nde yer alan taşınmaza  Buyruk Tekstil tarafından 6 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılacak. Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bodrum ve zemin kattan oluşacak ve toplam kapalı alanı bin 92 metrekare olacak. Aile Sağlığı Merkezinde 6 adet muayene odası, gebe, bebek izlem, acil müdahale, laboratuvar, ofis, emzirme odası, eğitim odası, mutfak, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ise 3 adet personel odası, çalışma ve eğitim odası ile teknik alanlar yer alacak.



ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ

ÇERKEZKÖY'DE RAMAZAN AYI’NDA DA DENETİMLER TAM GAZ SÜRÜYOR