İYİ PARTİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATASEVER PROJELERİNİ TANITTI

İYİ PARTİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATASEVER PROJELERİNİ TANITTI

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever, proje tanıtım yaptı.

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Atasever, projeleriyle görücüye çıktı.  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İlçe Başkanları, Belediye Başkan adayları, il,ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve Tekirdağ basınının katıldığı proje tanıtım programı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonunda gerçekleşti. 

İYİ PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI METİNER " BİZ ZORU SEVERİZ"

Açılış konuşmasını yapan İ Başkanı Gökhan Metiner,konuşmasında" Biz genel seçimlerin hemen ardından yerel seçimlere hazırlanmaya başlamıştık. Hür ve müstakil parti olarak seçimlere girecek olmamız birilerini korkutmuş olacak ki, Yandaş medya aracılığı ile bizim aday çıkarmayacağımızı, çıkaramayacağımızı söylemeye başladılar. Bunun üzerine Süleymanpaşa ve Şarköy adaylarımızı kesinleştirerek, bu iki ilçemizin adaylarını kamuoyu ile paylaştık. Biz İYİ Partiyiz, zoru severiz, bunu unuttular, korkunun ecele faydası yok, ‘İYİ Belediyecilik’ geliyor dedi. 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ HAMŞİOĞLU "SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN"

İl Başkanı Gökhan Metiner'in ardından konuşmasını yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu ise konuşmasında "İlçe ilçe adayları tanıtırken, seçim kampanyası sürecindeki durumu değerlendirdi.  Hamşioğlu "Gittigimiz her ilçede adaylarımıza gösterilen yoğun ilgiyi görüyoruz. Vatandaşımız, tertemiz adaylarımızın farkında. Biz bu durumdan anlıyoruz ki tercihi bizden yana. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız M.İlker Atasever olmak üzere 11 ilçemizde sürprizlere hazırlıklı olun."dedi. 

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI M.TOLGA AKALIN: "İYİ PARTİ TAHTEREVALLİ SİYASETİNİ BİTİRECEK"

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever'in proje lansmanına katılan Akalın "Türkiye yıllardır tahterevalli siyaseti yapan iki partinin arasına sıkıştı. Vatandaşlarımız artık birbirlerinden farkı olmayan bu iki partiye mecbur değil! Bu yerel seçimlerde bunu hep birlikte göreceğiz "dedi. 

Daha sonra, İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Atasever, sunum gerçekleştirdi. Atasever konuşmasında şunları söyledi: “Ceketler eskidi. Defalarca denenmişlerin inandırıcılığı bitti. İktidar nimetlerini oy rüşveti olarak sunarak, vatandaşı kandırma dönemi de bitti. Zaten bunları yapmak zorundasınız! Şimdi vatandaş gözünü açtı. Bu yerel seçimler,vatandaşımızın hem iktidara hemde muhalefete "Yeter artık"dediği seçim olacak. Çünkü göreceksiniz 1 Nisan  vatandaşımızın karanlıktan aydınlığa çıktığı, güneşin bambaşka parladığı bir gün olacak.  İyilik neferleri burada! En iyiler burada, buradan söz veriyoruz. 5 yıl içerisinde sorunları bitmiş, yaşamaktan mutlu olacağınız bir Tekirdağ göreceksiniz ve söz veriyoruz. Mutlu, huzurlu, vizyonu ile öncü bir Tekirdağ inşa edeceğiz.”dedi.

Ardından proje sunumunu gerçekleştiren İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever sunumunu ‘Biz hazırız’ diyerek tamamladı. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu



ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ