EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

JANDARMA 181 YAŞINDA

JANDARMA 181 YAŞINDA

Jandarma Teşkilatı`nın Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, beraberindeki heyet ile Vali Aziz Yıldırım`ı ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatı`nın kuruluşunun 181. yıldönümünü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç ve beraberindeki heyet Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım?ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yıldırım;  ?Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Jandarmamız üstün görev bilinci, disiplini, etkili eğitimi, yüksek fiziki gücü ve motivasyonu ile Emniyet Teşkilatımız ve diğer kurum ve kuruluşlarla tam koordine olarak vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her yerde Türkiye Cumhuriyeti?nin gücü ve teminatı olmuştur, olmaya da devam edecektir.? dedi.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

MASAJ SALONLARINDA FUHUŞ OPERASYONUNDA 5 TUTUKLAMA

TEKİRDAĞ’DA ÇEVİK KUVVETE AFET ANINDA ENKAZDA ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

POLİS ÜNİFORMASINI ÇIKARIP YARALININ ÜZERİNİ ÖRTTÜ

İKİ FİRARİYİ SAKLANDIKLARI ÇATI KATINDA YAKALANDILAR

TEKİRDAĞ’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA ÇOK SAYIDA ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ