KORSAN SATICILARDAN YENİ YÖNTEM…

KORSAN SATICILARDAN YENİ YÖNTEM…

Çerkezköy’de korsan satış yapan bazı şahıslar, zabıtanın göz açtırmaması sonrası bu kez de günübirlik dükkanlar kiraladıkları öne sürüldü.

Çerkezköy’de zabıta ekipleri korsan satış yapanlara karşı harekete geçince, bu kez günübirlik dükkan kiralama yöntemi seçtikleri öne sürüldü.

Korsan satış yapanlar günü birlik olarak kiraladıkları dükkanlarda çeşitli ürünleri satışa sunuyor. Geçtiğimiz gün Fevzi Paşa’daki bir grup esnaf günü birlik olarak kiralandığını öne sürdüğü bu dükkanda korsan satış yapıldığını iddia etti. Trakya Flaş Haber’e gönderilen bu foğraftaki satıcıyla ilgili zabıta ekiplerinin işlem yapmasını isteyen çevredeki esnaf, “Adamlar günü birlik olarak dükkan kiralayıp malzeme satmaya başladılar. Bu işin sona ne olacak. Bunları zabıta denetlemeyecek mi?” diye yakındı.



Anahtar Kelimeler: KORSAN SATICILARDAN YÖNTEM…
Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ENGELLİ RAMPASI DENETİMİ

KADINLAR ÜRETİYOR, BELEDİYE İSTİHDAM EDİYOR: 11 İLÇEYE 11 KREŞ YOLDA

KIRKLARELİ’NDE EMNİYET TEŞKİLATINA 64 YENİ ARAÇ

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LİSTE GÜNCELLENDİ, İL OLMAYA ADAY İLÇELER YENİDEN BELİRLENDİ: ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE ÇORLU LİSTEDE