MHP KAPAKLI İLÇE BAŞKANI BÜTÜN'DEN ÇTSO BAŞKANI ÇETİN'E ZİYARET

MHP KAPAKLI İLÇE BAŞKANI BÜTÜN

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimlerini kazanıp Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’i, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda ziyaret etti. Başkan Bütün, ziyaret sırasında Ahmet Çetin'e ‘Hayırlı olsun’ derken, görev süresince başarılar diledi. ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, Başkan Bütün ve yönetimine iyi dilekleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  

SGK İL MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

Akabinde, SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan ve Denetmen Cafer Polat, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Fırat ve Sedat Çolak ile birlikte misafirlerini ağırlayan Başkan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alan ve Polat'a teşekkürlerini iletti. 



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR