MİMAR SİNAN MUSİKİ DERNEĞİ SEZEN AKSU ŞARKILARIYLA KULAKLARIN PASINI SİLDİ

MİMAR SİNAN MUSİKİ DERNEĞİ SEZEN AKSU ŞARKILARIYLA KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Mimar Sinan Musiki Derneği, Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Sezen Aksu Şarkıları” konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mimar Sinan Musiki Derneği, 27 Kasım Perşembe akşamı Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alarak Saraylılara müzik dolu bir gece yaşattı. Şef Ensar Tunç yönetimindeki koro, Türk pop müziğinin usta ismi Sezen Aksu’nun sevilen eserlerini seslendirerek büyük beğeni topladı. Salonu dolduran sanatseverler, birbirinden güzel eserlerle adeta mest oldu.

SANATSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Ensar Tunç’un özenle hazırladığı repertuvarı başarıyla yorumlayan koro, performansıyla ayakta alkışlandı. Etkinliğe gösterilen yoğun ilgi, Saraylıların müziğe olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Dernek üyeleri, sahne enerjileri ve güçlü yorumlarıyla geceye damgasını vurdu.

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN TEŞEKKÜR VE ÇİÇEK TAKDİMİ

Konserin finalinde sahneye çıkan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, unutulmaz bir akşam yaşatan Şef Ensar Tunç ve Mimar Sinan Musiki Derneği korosuna teşekkür etti. Taşyasan, başarılı performansları için Tunç ve koro üyelerine çiçek takdim ederek emekleri için tebriklerini iletti.

 



Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI