MİNİK KUMSAL ÜLKEMİZİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

MİNİK KUMSAL ÜLKEMİZİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Avrupa Satranç Şampiyonası’nda temsil edecek olan Çerkezköylü Milli Sporcu Kumsal İşlek’i kabul etti.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ülkemizi İrlanda’da düzenlenecek Avrupa Satranç Şampiyonası’nda temsil edecek olan 6 yaşındaki Çerkezköylü Milli Sporcu Kumsal İşlek’e başarılar diledi.

Çerkezköylü Milli Satranç sporcusu Kumsal İşlek, ailesi ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette minik Kumsal’a dedesi Çerkezköy’ün tanınan simalarından Mesut İşlek ile annesi Senem İşlek ve aile dostları Ahmet Kanburoğlu eşlik etti.

TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLMUŞTU

Küçük kızlarının 20-27 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda 7 yaş kızlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olduğunu belirten anne Senem İşlek, “Kızımız bu kez de 30 Mayıs – 8 Haziran tarihlerinde İrlanda’da düzenlenecek Avrupa Satranç Şampiyonası’na katılacak. Kumsal sizi çok sevdiği için gitmeden önce sizi ziyaret etmek istedik” dedi.   

BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kumsal, Ocak ayında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncü olarak göğsümüzü kabarttı. Şimdi de Milli forma ile ülkemizi İrlanda’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek. Bizleri elde edeceği başarılarla bir kez daha gururlandıracağına gönülden inanıyor, kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.



ÇERKEZKÖY’DE PROTOKOL VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

Tekirdağ protokolü bayramlaştı

BÜYÜKŞEHİR BAYRAM BOYUNCA NÖBETTE

KABİR ZİYARETİNE GELENLERE ÇİÇEK DAĞITIMI YAPILDI

CHP TEKİRDAĞ’DA BUĞDAY MİTİNGİ DÜZENLEDİ