Magazin

Magazin Haberleri

NEDİM YILANCI’NIN MUTLU GÜNÜ

NEDİM YILANCI’NIN MUTLU GÜNÜ

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, kızını evlendirdi.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’nın kızı Melike Evrim Yılancı hayatını Fahri Gencay ile birleştirdi. Nikahlarını kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ve Nefise Yılancı çiftinin kızı Melike Evrim Yılancı dünya evine girdi. Dün akşam düzenlenen düğün töreninde Melike Evrim Yılancı hayatını Fahri Gencay Sivuk ile birleştirdi. Düğün töreninde nikahı Çerkezköy Belediye Başkanı vahap akay kıydı. Akay, genç çifte evlilik cüzdanını verirken bir ömür boyu mutluluklar diledi. Düğünde Nedim Yılancı ve Nefise Yılancı ile damadın anne ve babası Ertan Sivuk ile Süreyya Sivuk, davetlileri birlikte karşıladı.

Takı töreninin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde genç çiftin bu mutlu günlerini oynayarak kutladı. Düğüne, nikahı kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe yönetimi, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Özcan Cengiz ve ilçe yönetimi, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Oda temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.



Anahtar Kelimeler: NEDİM YILANCI’ MUTLU

YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

CHP TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER SPORCULARLA BULUŞTU

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA ÖZEL ARA TATİL ŞENLİĞİ BAŞLADI

ÇOSB’DEN 100. YILA ÖZEL…

ÇERKEZKÖYLÜLER KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ İLE COŞTU