Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÖĞRENCİLER OKULLARINA DÖNDÜ

ÖĞRENCİLER OKULLARINA DÖNDÜ

Çerkezköy’de depreme karşı güçlendirme çalışmaları yürütülen Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeniden eğitim başladı.

Çerkezköy’de depreme dayanıksız olduğu için güçlendirmesi tamamlanan Veliköy Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeniden eğitim başladı. Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nda eğitimlerini sürdüren okul öğrenicileri de yeniden kendi okullarına döndü. 

Çerkezköy’de okullarda depreme karşı güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Bunlardan biri de Veliköy Mahallesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Daha önce alınan karot örneğinin ardından yapılan analizler sonucunda Veliköy Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nin depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edilmişti. Bunun üzerine geçtiğimiz kasım ayında okulda güçlendirme çalışması başladı. Okul öğrencileri de Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nda eğitimlerine devam etti. Güçlendirme çalışmaları 6 ay içerisinde tamamlanırken, okulda eğitim ikinci yarı yıl tatilinin ardından başladı. Çerkezköy İlçe Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, güçlendirme sonrası eğitimin başladığı Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması dileğinde bulunuldu.



Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİLER OKULLARINA DÖNDÜ

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER