PRUVANIZ NETA OLSUN!

PRUVANIZ NETA OLSUN!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’dan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümü kutlaması.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41. Yıldönümünü kutladı. Vali Yıldırım, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ‘Pruvanız neta olsun” dedi.

Vali Aziz Yıldırım, kutlama mesajında şunlara yer verdi: “Sahil ve karasularımızın korunması, denizlerde güvenlik ve emniyetin sağlanmasında üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren  Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 41. yıl dönümünü kutluyorum. Sahil Güvenlik Komutanlığı, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasadışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevleri gibi kritik görevleri de ifa ederek Türkiye’nin kıyı ve denizlerdeki hakimiyetinde önemli rol oynayan kuruluşlardan biridir.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Bölgemizin ve ulusumuzun huzur ve selameti, insan haklarının korunması, kanunların uygulanması için mücadelelerini sürdüren Sahil Güvenlik Komutanlığı,  Türkiye’nin üç tarafının denizlerle çevrili olması ve Doğu ve Batı arasındaki ana geçiş güzergahlarının üzerinde bulunması sebebiyle ulusal çıkarlarımızın korunmasında en büyük güvencemizdir. Nitelikli ve donanımlı personeliyle ve her geçen gün teknik kapasitesini genişleten yapısıyla, özellikle küresel çapta etki yaratan çalışmalarına her gün bir yenisini  daha ekleyen Sahil Güvenlik Komutanlığımızın  günümüzde olduğu gibi gelecekte de başarılı çalışmalarının devam edeceğine inanıyorum. Bu vesileyle, vatanımızın korunması ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatını feda eden Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Pruvanız neta olsun. (Yolunuz açık olsun!)



Anahtar Kelimeler: PRUVANIZ OLSUN!

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM