ŞAMPİYON SPORCULARDAN BAŞKAN AHMET ÇETİN’E ZİYARET

ŞAMPİYON SPORCULARDAN BAŞKAN AHMET ÇETİN’E ZİYARET

Alanlarında şampiyonluklar yaşayan Milli Taekwondo sporcuları Sudenaz Kaya ve Samet Ayaz, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çerkezköy ilçesini önemli başarılara imza atarak temsil eden, alanlarında şampiyonluklar yaşayan Milli Taekwondo sporcuları Sudenaz Kaya ve Samet Ayaz, Milli Takım Antrenörü Vural Ayaz ve Pirioğulları İnşaat YK Başkanı Gökhan Kaya ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti. 

BİZLERİN GURUR KAYNAĞISINIZ

Alanlarında şampiyonluklar yaşayan Milli Taekwondo sporcuları Sudenaz Kaya ve Samet Ayaz, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Spor alanında bölgeye kattıkları değer için milli Taekwondocuları tebrik eden ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, “Sizler, bizlerin gurur kaynağısınız. Bölgemizden böyle başarılı sporcuların yetişmesi, sizleri madalyalar kazanırken görmek bizi mutlu ediyor. Aynı zamanda örnekte oluyorsunuz, elde ettiğiniz başarılar sizin gibi genç kardeşlerimizi spora teşvik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Milli sporcular Sudenaz Kaya ve Samet Ayaz, destekleri ve başarı dileklerinden dolayı Başkan Ahmet Çetin’e teşekkürlerini iletti. 

 



KAPAKLI’NIN ALTIN KIZLARI

KAPAKLILI GÜREŞÇİLER’DEN U-11 TRAKYA KUPASI’NDA BİRİNCİLİK

OKÇULUĞUN DİKKAT İLE İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKARILDI

EZİLMEMEK İÇİN EYLEM YAPTILAR

BAHAR DÖNEMİ YETİŞKİN KURSLARI DEVAM EDİYOR