Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

SARAY BELEDİYESİ YAZ ATÖLYELERİ KAPANIŞ

SARAY BELEDİYESİ YAZ ATÖLYELERİ KAPANIŞ

Saray Belediyesi’nin yaz aylarında çocuklar için açtığı Yaz Atölyeleri düzenlenen törenle kapandı.

Saray Belediyesi tarafından çocuklara yönelik olarak düzenlediği Yaz Atölyeleri’nin kapanış töreni Saray Atatürk Kültür Merkez'inde ailelerin ve çocukların geniş katılımıyla ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

15 BRANŞTA EĞİTİM

Çocukların eğlenerek öğrendiği Yaz Atölyeleri’nde akrilik boya atölyesi, bale ve dans atölyesi, anne-çocuk atölyesi, satranç atölyesi, çocuk korosu atölyesi, el sanatları atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, kağıt sanatları atölyesi, İngilizce atölyesi, küçük mucitler atölyesi, çocuk ve mimarlık atölyesi, piyano atölyesi, neşeli botanik atölyesi, robotik kodlama atölyesi ve drama atölyesi olmak üzere 15 branşta faaliyet yürütüldü.

HAZIRLADIKLARI SUNUMLARI SERGİLEDİLER 
Saray Belediyesi Yaz Atölyeleri, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende öğrenciler hazırladıkları sunumları sergiledi. 

SERTİFİKA TAKDİM EDİLDİ
Kursa katılan ve hazırladıkları sunumları sahnede sergileyen öğrencilere kurs anısı olarak sertifikaları kurslarda görev alan öğretmenler tarafından takdim edildi. 



Yorum Yazın

TEKİRDAĞLI TİYATROSEVERLER TİYATRO ATÖLYESİNDE BULUŞTU

AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBEZ’DEN BAŞKAN ÇETİN’E ANLAMLI ZİYARET

DOĞA KOLEJİ ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ EĞİTİMDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI