SARI LİSTE ADAYI AHMET ÇETİN: SATIN ALMA GÜNLERİ’NDE BİR ARAYA GELECEĞİZ

SARI LİSTE ADAYI AHMET ÇETİN: SATIN ALMA GÜNLERİ’NDE BİR ARAYA GELECEĞİZ

Bugün 3. Meslek Komitesi üyelerine yönelik ekibiyle birlikte ziyaretler gerçekleştiren Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Tedarik ve Satın Alma Günleri’ düzenleyeceklerini söyledi.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, 3. Meslek Komitesi’ndeki ekibiyle birlikte oda üyelerine ziyaretler gerçekleştirirken, “Sanayicilerimizin, ürün ve hizmet tedariği kapsamındaki satın alma operasyonlarında, bölgemizdeki esnaf ve tüccarımıza öncelik vermesini sağlayacak sinerjiyi yaratacağız.”dedi.

Bugün Çerkezköy’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Öztrak Caddesi ve çevresindeki 3. Meslek Komitesi üyeleriyle bir araya geldi. Sarı Liste 3. Meslek Komitesi’ndeki ekibiyle birlikte ziyaretleri gerçekleştiren Ahmet Çetin, sanayicinin yerel esnaftan alışveriş yapması için geliştirdikleri ‘Tedarik ve Satın Alma Günleri’ projesi üzerinde durdu. “Esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız” diyen Ahmet Çetin, ziyaretlerinde oldukça moral buldu. Ahmet Çetin’e, “Sizin kazanacağınızı biliyoruz” diyen bazı oda üyeleri, “Yanınızdayız başkanım” diye karşıladı. Verilen desteğe karşılık memnuniyetini ifade eden Ahmet Çetin, “İnşallah biz kazanacağız. Çok güçlü bir ekiple geliyoruz. Ancak hiçbir meslek komitesini dışarıda bırakmak istemiyoruz. Bu sinerjiden tüm meslek komitelerinin yararlanması için desteğinize ihtiyacımız var.” dedi.

TEDARİK VE SATIN ALMA GÜNLERİ’NDE BİR ARAYA GELECEĞİZ

Ziyaret ettiği her bir oda üyesine projelerini anlatan Ahmet Çetin, “Bölgemizdeki esnaf, tüccar ve sanayicilerimizi, her yıl düzenli aralıklarla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak organize edeceğimiz, ‘Tedarik ve Satın Alma Günleri’nde bir araya getireceğiz. Sanayicilerimizin, ürün ve hizmet tedariği kapsamındaki satın alma operasyonlarında, bölgemizdeki esnaf ve tüccarımıza öncelik vermesini sağlayacak sinerjiyi yaratacağız. Esnaf ile tüccarımızın ürün ve hizmetlerini sanayinin kalbine taşıyacağız. Böylece bölgemizdeki ekonomik aktiviteyi artıracak ve ticarette yine birlikte kazanacağız.”diye konuştu.

“ÇAYI KAHVEYİ HAKETMİŞ OLARAK GELECEĞİM”

Ziyaretleri sırasında ‘Hoş’ karşılamalara da aynı şekilde karşılık veren Ahmet Çetin, sahadaki sempatisini perçinliyor. Firma ziyaretleri sırasında yolda gören bazı esnaf ve vatandaşlar da Ahmet Çetin’e yoğun ilgi göstermesi dikkat çekiyor. Hemen her vatandaşla selamlaşıp, tokalaşan Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Çayı, kahveyi de sonra içeriz. İnşallah seçimden sonrada bu iltifatlarınızı hak etmiş olarak,  Başkan olarak gelip kahvenizi içeceğim.” sözü vermeyi de ihmal etmedi.

 

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM