SARI LİSTE ADAYI ÇETİN: MELEK YATIRIMCI AĞI KURACAĞIZ

SARI LİSTE ADAYI ÇETİN: MELEK YATIRIMCI AĞI KURACAĞIZ

Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, göreve geldiklerinde kadın girişimcilerin önünü açacak projeleri hemen uygulamaya geçireceklerini söyledi.

Çerkezköy TSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi yaklaşan seçim öncesinde üye ziyaretlerini sürdürüyor. Sarı Liste, bugün Çerkezköy’de ağırlıklı olarak yapı denetimcileri ve kadın girişimcileri ziyaret etti. Ahmet Çetin bir de kermes açılışına katıldı.

KADIN GİRİŞİMCİ KURULU…

Başkan Adayı Ahmet Çetin ve Sarı Liste ekibi kadın girişimcileri ziyaret etti, ardından da KAGEDER’in kermes açılışına katıldı. Açılışın ardından kadın girişimcilere yönelik projelerini anlatan Ahmet Çetin, ‘Melek Yatırımcı Ağı’ kuracaklarını belirtti. Çetin, “Melek Yatırımcı ağı kurarak, girişimcilerimizin fikirlerini ticarete dönüştürecek ve sermaye desteğiyle birlikte önce bölgemize ardından ülkemize ve dünyaya açılmasına öncülük edeceğiz. ÇTSO Kadın Girişimci Kurulu’muzu, Türkiye ve AB ülkelerindeki kadın girişimcileri destekleyen kuruluşlar ile birlikte projeler üreten yeni bir yapıya kavuşturacağız. AR-GE, inovasyon, teknoloji ve otomasyon alanlarında yeni iş projeleri geliştiren genç girişimcilerimizin, bölgemizin öncü sanayi kuruluşlarıyla birlikte çalışmalarını sağlayacak ortamı oluşturacağız.”dedi.



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK