Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

İstanbul'da düzenlenen Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı'nda, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerin huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınacak tedbirler görüşüldü.

İstanbul'da düzenlenen Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı'nda, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerin huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantıya Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'da katıldı.

İstanbul'da düzenlenen Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı'nda, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerin huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınacak tedbirler görüşüldü. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce Valisi Cevdet Atay, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya ve Yalova Valisi Muammer Erol katıldı.

Toplantıda, oylama öncesi, günü ve ertesinde alınacak tedbirlerin, vatandaşların baskı ve tehditlere maruz kalmadan oy kullanabilmeleri için ne kadar önemli olduğu vurgulandı. Ayrıca, 10 ilin emniyet müdürleri ve il jandarma komutanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, seçim güvenliği için gereken tüm önlemlerin alınması kararlaştırıldı.



Anahtar Kelimeler: SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR