SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ’NİN YKS BAŞARISI DEVAM EDİYOR

SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ’NİN YKS BAŞARISI DEVAM EDİYOR

YKS’dan başarılı sonuçlar alan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri bu yıl da yüksek puanlarla ilk sıralarda yer aldı. Eren Kartal sayısal alanda Çerkezköy 1. oldu.

Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi YKS’da (Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı) başarısını sürdürdü. Sayısal puanda Çerkezköy 1., 2. ve 3’üncüsünü çıkardı.

ÇERKEZKÖY’DE İLK 3 SIRA FEN LİSESİ’NDE

ÖSYM tarafından açıklanan sonuçlara göre, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden Eren Kartal sayısal alanda Türkiye genelinde 1374’ncü başarı sıralaması ile Çerkezköy 1. oldu. Yine sayılan alanda Türkiye genelinde 1397’nici  başarı sıralamasıyla Burak Şaya Mahmutoğlu  Çerkezköy 2’incisi olurken, okul öğrencilerinden Mine Uslu Türkiye geneli 2192 başarı sıralamasıyla Çerkezköy 3’üncüsü oldu.

TÜRKİYE’DE İLK 30 BİN KİŞİ ARASINA 22 ÖĞRENCİ GİRDİ

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden YKS’da Türkiye genelinde ilk 5000 arasına 6 öğrenci girerken, ilk 10 bin arasına 12 öğrenci, ilk 20 bine 17 öğrenci, ilk 30 binde ise 22 öğrenci girdi.

HAYIRSEVER SEVAL AHMET ÇETİN İLK 5000’NE GİREN ÖĞRENCİLERE BURS VERİYOR

Bu sonuçların ardından, okul yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, her geçen yıl başarısı artarak devam eden okulun, dereceye giren öğrencilerini tebrik ederken, okulun hayırseverleri Seval-Ahmet Çetin tarafından her yıl olduğu gibi ilk 5 bine giren öğrencilere de burs verileceği bildirildi.



SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER