SÜLEYMAN KOZUVA OĞLU HAKAN’I EVLENDİRDİ

SÜLEYMAN KOZUVA OĞLU HAKAN’I EVLENDİRDİ

Çerkezköy’ün yakından tanıdığı iş insanı Süleyman Kozuva, oğlu Hakan Kozuva’yı evlendirdi. Hakan Kozuva, Küçüksu Kasrı’nda görkemli bir düğünle hayatını Serenay Sünnetçi ile hayatını birleştirdi.

Geçen dönem Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini 2 dönem üst üste yapan iş insanı Süleyman Kozuva, oğlu Hakan Kozuva’yı evlendirdi. Hakan Kozuva ve Serenay Sünnetçi dün akşam Küçüksu Kasrı’nda yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

Hakan Kozuva ve Serenay Sünnetçi İstanbul’da Beykoz Küçüksu Kasrı’nda; boğaza nazır mekanda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Seçkin davetli topluluğunun katıldığı düğünde Süleyman Kozuva eşi Şennur Kozuva ile davetlileri kapıda karşıladı. Tek tek davetlilerle ilgilenen  Süleyman Kozuva ve eşi Şennur Kozuva, ‘Hoşgeldiniz’ dedi. 

NİKAH KIYILDI

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan düğünde daha sonra Hakan Kozuva ve Serenay Kozuva’nın nikahları kıyıldı. Beykoz Belediyesi nikah memuru tarafından nikahları kıyılan Hakan ve Serenay çiftinin nikah şahitliğini ise önceki dönem TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkanı Mustafa Şentop, 25-26-27 Dönem Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İki dönem önce Tekirdağ Valiliği yapan Mehmet Ceylan, 4 dönem önce Çerkezköy Kaymakamlığı görevini yürüten Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı yaptı. Genç çiftin nikahını kıyan Beykoz Belediyesi Nikah Memuru daha sonra evlilik cüzdanını önceki dönem TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a verdi. Kısa bir konuşma yapan Şentop, genç çifte ömür boyu mutluluk dileyerek, evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.

Nikahları kıyılan Hakan ve Serenay çifti daha sonra takı töreninde davetlilerin tebriklerini kabul etti. 

Yoğun bir katılımın olduğu düğünde, Küçüksu Kasrı’na iş dünyası, Tekirdağ ve Çerkezköy bürokrat, siyaset ve STK’larından çok sayıda isim geldi. 



Anahtar Kelimeler: SÜLEYMAN KOZUVA HAKAN’ EVLENDİRDİ

YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

CHP TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER SPORCULARLA BULUŞTU

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA ÖZEL ARA TATİL ŞENLİĞİ BAŞLADI

ÇOSB’DEN 100. YILA ÖZEL…

ÇERKEZKÖYLÜLER KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ İLE COŞTU