EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

TEKİRDAĞ'DA KADES UYGULAMASI TANITILDI

TEKİRDAĞ

Tekirdağ il ve ilçe Emniyet Müdürlükleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı.

Tekirdağ il ve ilçe Emniyet Müdürlükleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı. Suçla mücadele faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve toplumsal bilincin arttırılması amaçlandı. 

Tekirdağ Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirlikleri tarafından, halkın yoğun olduğu yerler ile alışveriş merkezlerinde KADES broşürü ile birlikte kadın vatandaşlara karanfil dağıtımı yapıldı. Ayrıca İl merkezindeki Kumbağ Beldesi'nde işletmelere yerleştirilen #depremzede kadın vatandaşlara da karanfil dağıtımı yapıldı ve ziyaret edildi.

KADES Kadına destek uygulamasıdır. Kadınların ve çocukların şiddete maruz kalması durumunda kısa sürede güvenlik güçlerine ulaşımı sağlayan uygulama olarak adlandırılmaktadır. Kötü eylemleri engellemek için kullanıcılara sunulmuş olan KADES resmi bir uygulamadır



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ' KADES UYGULAMASI TANITILDI

KAPAKLI’DA CEPHANELİK GİBİ ARAÇ: 142 FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

ÇERKEZKÖY’DE JANDARMA’NIN NİSAN AYI BİLANÇOSU

ARANAN 293 KİŞİ ÇERKEZKÖY'DE YAKALANDI

ÇERKEZKÖY’DE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ‘NÜN NİSAN BİLANÇOSU

KABLOYU ÇALARKEN KAMERALARA YAKALANDILAR